Tävla och vinn en överlevnadssåg

Nordic_Pocket_Saw

Den här veckan har du chans att vinna en Nordic Pocket Saw, en kraftfull, handdriven kedjesåg i fickformat. Idealisk som överlevnadssåg vid nödsituationer i vildmarken. Det enda du behöver göra är att svara på 15 frågor i vildmarksquizen så är du med och tävlar. Lycka till!

Vildmarks-quizen

Testa vad du vet om vildmarksliv och överlevnad. Svara på 15 frågor så är du med och tävlar om en överlevnadssåg från Nordic Pocket Saw. Tävlingen avslutas 1/4.

You must specify a text.
You must specify an email address.
Dela detta

6 Comments on “Tävla och vinn en överlevnadssåg

  1. Har mycket att lära! Fick endast 10 av 15 rätt. :-(

  2. Önskar vinna denna överlevnadssåg – helt klart ett måste – bland övrig utrustning !

  3. 11/15 poäng (tog qiuzen efter tävlingens slut, men att testa sina kunskaper är aldrig fel).
    Det hade varit fint att kunna se facit efteråt och lära sig mera. Några av svarsalternativen är lite kategoriska, som hur länge man kan överleva utan vatten. Det är under ”normala förhållanden” ca 3 dagar, men beror till stor del på aktivitetsnivå, temperatur, luftfuktighet, allmäntillstånd och flera andra faktorer, och kan variera från under ett dygn till gott och väl över en vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>