En magisk kväll vid Karatssjön

Parlalven_2

Här kommer en stämningsfull bild som jag hittade när jag rensade mina bildmappar på datorn häromdagen. Den är från en magisk sensommarkväll i Pärlälvens Naturreservat i Jokkmokk 2008. Vi hade just slagit läger på en liten udde då skymningen kom vandrandes längs sjön. Vi satt helt tysta. Det enda som hördes var eldens sprakande och en korps vingslag när den lyfte från ett träd någonstans i den mörka natten. Det var då jag tog tillfället i akt och sprang upp på ett litet berg för att ta denna bild. Jag minns denna kväll så väl när jag tittar på bilden, bilder kan verkligen väcka gamla minnen till liv. /Peter

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>