Filmpremiär – På tur genom Pärlälvens urskog

Mellan 2015-2017 genomförde jag en serie äventyr i några av Sveriges sista stora gammelskogar. Det blev åtminstonde fem veckolånga besök i urskogsområden som Ultevis, Pärlälven, Hotagsfjällen, Pessinki och Karhuvaara. Jag tog mig fram till fots, med packraft och på skidor. Med på turen fanns som vanligt min videokamera och jag dokumenterade allt på egen hand.

Syftet med det här projektet är att inspirera människor till att ta steget ut i naturen, men även att visa upp det vi håller på att förlora. I dag vet få människor hur en naturlig skog ser ut, därför att det mesta är borta. Så min förhoppning är att dessa filmer kan bidra till ett ökat engagemang för våra skogar och dess positiva värden.

Här kan du se alla tidigare filmer i serien >>

Trevlig kväll!
/Peter

Dela detta
  • 173
    Shares

4 Comments on “Filmpremiär – På tur genom Pärlälvens urskog

  1. Sitter och gnider händerna nu, ska bli så jäkla kul att få se den nya filmen!! Jag är helt övertygad om att den kommer vara kanonbra :)

  2. Fantastiskt bra film! Alltid lika inspirerande.
    Vilka datum var du ute under denna turen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>