Tundra i Gates Of the Arctic

tundra_inivildmarken

Den vidsträckta tundran i Gates of the arctic i norra Alaska. Det var här uppe vi började vår vandring för att nå källflödet av Alatna River. En av de vackraste platserna på vår planet.

Dela detta

4 Comments on “Tundra i Gates Of the Arctic

  1. Fin bild Peter, man blir lite avis. Är ej säker, men det ser ut som att senaste istidens inlandsis mejslat ner en V-dal till denna U-dal. Liknar lite Lapporten vid Abisko tycker jag. Ser fram emot fler bilder, för att inte tala om filmsekvenserna… /berntan

  2. En helt galet bra bild; ljuset är ju fantastiskt. Ska bli riktigt kul att se denna filmserie, om den ens blir i närheten av de andra så kommer också den vara värd att se ett 30 tal gånger! :)
    Grymt jobbat herrarna!

    • Tack David! Vi har fått ihop mycket bra material så förhoppningsvis blir det en film som är värd att se :)

  3. Är sjukt taggad att se filmerna nu Peter. Kollar varje dag och väntar på att de ska klippas och laddas upp. Jag är direkt hemkommen till Stockholm efter ett par riktigt fina dagar i oviksfjällen. Svårt att jämföra med Alaska men jag blev så inspirerad av din och Fredriks alaskaresa att jag var liksom tvungen att komma ut på fjället:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>