Vintertur genom Sareks ödsligaste delar

fardrapport_2

Om två veckor packar jag pulkan och styr kosan mot Sareks Nationalpark. Denna gång har jag blivit utvald som färdrapportör åt Naturkompaniet med uppdrag att testa vinterutrustning i krävande fjällmiljö. Jag kommer bland annat att testa en ny underställsserie från Aclima, utvecklad i samarbete med Lars Monsen. Skidhandskar från Hestra, vintergas från Primus, skidbyxor från Fjällräven och frystorkad mat från Blå Band är andra produkter som kommer att utvärderas.

Med kameran som färdkamrat kommer jag att skida genom en av parkens ödsligaste delar, som jag hoppas kunna få en hel del fina bilder och filmklipp ifrån. Dock kan extrem kyla slå ut elektroniken så vi får se hur det funkar.  I nästa inlägg kommer jag att visa utrustningen som ska med, så fortsätt att hålla koll på bloggen så ni inte missar det.

Trevlig kväll/ Peter

 

Dela detta

3 Comments on “Vintertur genom Sareks ödsligaste delar

    • Hej Ola.
      Ja, det blir en solotur den här gången. Det ska bli skoj att få produkttesta lite :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>