Om Peter Persson

Mitt namn är Peter Persson, äventyrare, vildmarksentusiast och filmskapare. Jag är 44 år gammal och bor med min familj i Sollentuna i Stockholm. Jag är en man som verkligen älskar allt som har med vildmarksäventyr att göra. Ända sen jag var liten har jag haft en väldigt stark upptäckarglädje i mig och jag har alltid känt en väldigt stark dragningskraft till den storslagna naturen.

Genom åren har jag hunnit med att genomföra några av mina största drömmar. Jag har bland annat skidat över Svalbard, paddlat ensam genom norra Kanada och Alaska, vandrat genom regnskogen på Tasmanien, spenderat mycket tid i våra Skandinaviska vildmarker mm.

Min förhoppning är att den här hemsidan skall kunna ge dig inspiration och nyttiga kunskaper i form av spännande filmer, vackra bilder och blogginlägg om våra sista vildmarker runt om i världen. Jag hoppas också att min hemsida kan inspirera dig till att våga genomföra någon av dina egna drömmar, oavsett vilka drömmar det handlar om.

Peter_Persson_aventyrare_inivildmarken

Ambassadör för ledande varumärken
Jag är stolt ambassadör för några av marknadens ledande varumärken inom outdoor. På mina vildmarksresor behöver jag god, näringsrik mat samt utrustning som jag kan lita på. Tack vare mina samarbetspartners kan jag vara med och testa och påverka framtagandet av många bra produkter.

samarbete_partners_inivildmarken

Boka ett föredrag
Vill du veta hur det är att färdas genom världens sista vildmarker? Nu kan du boka mig för ett inspirationstillfälle på 45-60 minuter i samband med konferensen, kick-offen, för en skolklass eller för dina vänner och föreningen. Du kan välja bland fyra olika föredrag: ”Så planerar du ett drömäventyr”, ”Ensam genom Kanadas vildmark”, ”Tasmanien – den vilda ön” eller ”De stora skogsäventyren”. Skicka gärna en förfrågan till mig på mailen. Mailadressen hittar du i botten på sidan.

E-post: inivildmarken@gmail.com

Dela detta
  • 31
    Shares