Filmpremiär 9 november

premiarbanner_fb_2

Godmorgon!
Nu är jag äntligen klar med den nya filmen i serien ”De stora skogsäventyren”. Den här gången får ni följa min och Fredriks färd genom Hotagens vildmark. I filmen fokuserar vi på vandring och packrafting i obanad terräng, samtidigt som vi visar upp landets sista gammelskogar. Det bjuds också på en hel del tips och tankar kring utrustningen vi använder. Filmen kommer att publiceras på youtube den 9 november, hoppas ni har tid att titta då.

Mvh Peter

Dela detta

12 Comments on “Filmpremiär 9 november

 1. Hej Peter. Ser med spänning fram emot 9 november, skall bli kul se filmerna. /Bernt i Vaxholm

  • Jo, jag har läst detta. Den lagen kommer troligtvis att justeras inom kort eftersom att den är så fantastiskt korkad.

   /Peter

 2. Hej Peter

  Tackar för inspirerande filmer.
  Har själv kommit hem från en fantastisk tur i skogarna norr om Pajala.
  Tyvärr ingen björn i området denna gång och hemlängtan var inte på topp precis…
  Har du någon erfarenhet av Rogens sjösystem i Härjedalen ?
  Planerar en tur dit med kajak, under 2017.

  // Peter

  • Hej, och tack själv!
   Låter som en fin tur. Jag har tyvärr inte hunnit till Rogenområdet ännu men jag har länge velat göra en paddeltur där. Jag har funderat på en kombo genom Rogen och Femundsmarka på norska sidan.
   Hur går dina planer?

   /Peter

   • Hej igen

    Rogen med Femundsmarka är ju fantastiska marker med just den typ av hällmarkstallskog jag mest uppskattar. Jag har kört fast lite hur man tar sig in och bäst ur ,rent logistiskt. Tanken var att ta med kajak på bilen, men det innebär förstås att jag måste ta mig tillbaka till punkt A igen.
    Har du några förslag på 1 veckas tur?

    //Peter

    • Ja, det är riktigt fin natur. Jag har tyvärr inte hunnit kika på så mycket detaljer än men Grövelsjön känns som en bra startpunkt, samt Kärringsjövallen. Lantmäteriets karttjänst är grym att använda när man planerar turer. Du hittar den här: https://kso.etjanster.lantmateriet.se/

     mvh Peter

     • Hej

      Tack för alla tips.
      Jag har försökt mig på Galileo och ladda hem Lantmäteriets kartor men inte riktigt lyckats…

      //Peter

     • Hej

      Jag kör med IPhone.
      Tittade på din film om hur man gör för att installera kartorna men det gick inget vidare. Förmodligen skit bakom mina spakar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>