Forsen kallar!

Forspaddling_Dalafloda

Nu har äntligen forspaddlarsäsongen dragit igång hos Kajaktiv i Dalafloda. För alla oss som älskar forspaddling är detta ett tydligt vårtecken.
Varje år kommer hundratals människor hit för att uppleva tjusningen med forspaddling. Här har James Venimore, som driver företaget Kajaktiv, lärt ut forspaddling sedan 1997 och verksamheten växer för varje år. Närheten till bra forsar, professionella instruktörer och trevliga upplägg har gjort Kajaktiv till Sveriges största och mest populära arrangör av forspaddlingskurser. Här kan du även testa på SUP som står för Stand Up Paddleboarding. Det innebär att man står upp på en stor surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. SUP är just nu den snabbast växande vattensporten i världen.
Kajaktiv anordnar kurser varje vecka mellan första maj och sista september. Ett tips är boka i tid då dessa kurser är mycket populära.

Forspaddling_Dalafloda_2

Här kan ni se en kort film från förra sommaren, killen som går runt är min forna kollega Anders Blomster :)

Mvh Peter

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>