Friluftskök med ljuddämpare

Omnilite_med_ljuddampare

Häromdagen var jag på besök i Primus utvecklingslab i Solna för att kika lite på den senaste produktutvecklingen.
Alla vi som använder multifuelkök vet ju hur mycket brännaren väsnas. Detta har Primus nu löst på storsäljaren Omnilite Ti, genom att konstruera en ljuddämpare som man fäster på brännaren. Ljuddämparen gör köket tystare till förmån för naturens egna ljud. Utan dämparen på är ljudet i nivå med en hårtork och med det nya tillbehöret sänks den till normal konversationsnivå. Detta utan att ge avkall på vare sig effekt eller bränsleeffektivitet.

Ljuddämparen kommer att finnas i butik inom kort.

/Peter

Dela detta

5 Comments on “Friluftskök med ljuddämpare

 1. Hej! Kommenterar här i brist på annat självklart ställe. Tänkte bara säga att jag kollat på ett par av dina filmer och de är riktigt bra, inspirerande och roliga! Väntar med spänning på nya. Ha det fint i naturen!!

 2. Tjena Peter.
  Fantastiska äventyr du får vara med om, vackra och häftiga filmer, keep it up :)

  Sen till en fråga. Vet du om ljuddämparen passar endast till Omnilite? jag har nämligen omnifuel köket och hade varit gött med dämpare till det.

  Vänliga hälsningar Tobias

  • Tack Tobias, kul att du gillar filmerna.
   Ja, ljuddämparen passar endast till Omnilite tyvärr. Jag önskar också att de hade gjort en till Omnifuel :(

   /Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>