Klätterteknik AB – Ny sponsor för Projekt Alaska 2014

Klatterteknik

I dag tänkte jag passa på att lyfta Klätterteknik AB, som är vår senaste samarbetspartner för Projekt Alaska 2014.

Klätterteknik är ett företag som erbjuder helhetslösningar till arbeten med svår åtkomst för bygg, industri och fastighetsbranschen. Det handlar till stor del om höghöjdsarbeten, där man använder rep och riggmetoder istället för ställningar och liftar vid bygguppdrag. En billig, enkel och snabb teknik som har blivit mycket populär inom byggbranschen.

Klätterteknik har bland annat varit delaktiga i arbetet på Friends Arena och Tele2 Arena. I nuläget pågår utbyggnaden av Quality Hotell i Globen där Klätterteknik står för fasadarbetet. Företaget grundades 2010 och har redan cirka 40 auktoriserade yrkesklättrare.

Därför samarbetar vi med klätterteknik
Vi tycker att Klätterteknik är ett spännande företag att samarbeta med. Både jag och Fredrik vet att noggrann planering är A och O när man skall i väg på en expedition. Detta gäller även vid industriklättring. På Klätterteknik finns kompetensen, erfarenheten och säkerhetstänket gällande industriklättring. Företaget anställer endast auktoriserade yrkesklättrare, och flera av dem har kopplingar till friluftslivet. Magnus Nordström, som är grundare till Klätterteknik, har själv arbetat både som fjällguide och klätterinstruktör, det tycker vi är superkul!

Vill ni veta mer om företaget så kan ni gå in på www.klatterteknik.se

/Peter

Dela detta
  • 1
    Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>