En natt i skogen

I natt blir det övernattning i det fria. Hade hoppats på att få övernatta i snö men det är nog bara att glömma. Jag har i alla fall byggt en liten bivack av en omkullvält gran och skall just avnjuta en mjukkonserv från 24Hour Meals. Supergott och fantastiskt smidigt att ha med i ryggsäcken på dagsturen. Elden värmer också fint här.
Till våren är det nog dags för lilla Isak att följa med på en första skogstur :)


Mjukkonserv från 24Hour Meals och min Vildmarksyxa från Gränsfors.

Dela detta

2 Comments on “En natt i skogen

 1. Hejsan Peter

  Följer din blogg och gillar att titta på dina dokumentärer som du har gjort. Särskilt förtjust i den där du begav dig till Tasmanien. Det är verkligen imponerande och självklart inspirerande. Dock så håller jag mig inom Sveriges gränser. (Än så länge)

  Jag undrar vart din nästa expedition skall bli?

  • Hej Joakim!
   Kul att du gillar mina filmer. Nästa expedition blir till bergskedjan Brooks Range i Alaska. Jag kommer att skriva mer om det inom kort.

   Mvh Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>