Filmpremiär 29 december

premiarbanner_blogg

Phuu! Den här produktionen har varit allt annat än smidig. Vandringen genom Ultevis präglades av konstant ruskväder, med regn 6 dagar av 7. Det slet ordentligt både på kroppen och på kamerautrustningen. Att filma i regn är svårt och tidskrävande, de korta dagarna gjorde inte uppgiften lättare. Men oj vad värt det är när man får belöningen i form av de mest färgsprakande fjälllandskapen man kan föreställa sig. Sällan har jag skådat så vackra höstfärger som under den här vandringen. Jag fick inte ihop lika mycket videomaterial som vid tidigare turer men det blev en liten dokumentär till slut. Förhoppningsvis kommer den inspirera dig till att spendera mer tid i skog och mark.

Filmen dyker upp på youtube i mellandagarna så håll utkik.

/Peter

Dela detta

3 Comments on “Filmpremiär 29 december

  1. En liten uppdatering om premiären. Filmen har tyvärr blivit lite försenad på grund av teknikstrul. Så fort Youtube är färdig med bearbetningen lägger jag upp den.

    Mvh Peter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>