Friluftsmat från 24 hour Meals

I helgen tänkte jag snöra på mig vandringskängorna igen och ge mig ut på en tur i Tyresta Nationalpark utanför Stockholm. Jag planerar att vara ute i två nätter och övernattning kommer att ske under tarp.

Den här gången har jag fått i uppdrag att testa friluftsmat (både frytorkad och blöt mat) från 24 HOUR MEALS, dygnsförpackat med rätt kalorimängd för mitt behov.
24 HOUR MEALS produktsortiment innehåller bland annat åtta olika versioner av packade påsar med 16 olika menyer. Det innebär ett sortiment med massor av olika portioner friluftsmat anpassade för budget såväl som verksamhet! Alla frystorkade maträtter är utvecklade av Blå Band i samarbete med Scandinavian Food Management och med fokus på svenska smakpreferenser.

Det är en hel del mat som skall testas igenom, så jag kommer behöva göra flera olika turer innan jag är klar med utvärderingen. Detaljerad beskrivning av allt från tillagning till smakupplevelse kommer här på bloggen när jag har ätit klart :)

Ha en fin dag!
/ Peter

Dela detta

7 Comments on “Friluftsmat från 24 hour Meals

  • Hej Tom
   Det är lite olika. Ofta använder jag vindskydden som finns utplacerade. Brukar hålla till i området runt stensjön.

 1. Har precis sett alla dina filmer från Tasmanien. Imponerande äventyr!

  Torrmat är väl inte det roligaste man kan äta men ibland stöter man på riktiga fynd :)

  Och du…. vi kanske ses till helgen i skogarna runt Tyresta :)

  • Hej Helena
   Kul att du gillar filmerna :)
   Nej, men dessa frystorkade rätter har faktiskt blivit bättre de senaste åren. Det ska bli kul att testa lite nya smaker :)

   Ses kanske i skogen då ;)

   /Peter

 2. Kul att se att även normalt folk käka denna! ;) haha
  , försvaret änvänder dessa! blöt maten är nice! men de torra är kass! Meny 9 gen5 tror ja är nice! Carbonara ska de vara som tom sa!! du bör inte ens testa biff med mos och bea!…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>