Påhälsning hos Arc’teryx

Arcteryx_Bora_AR

I går besökte jag och några kolleger Sasquatch som är svensk agentur för varumärket Arc’teryx. Där fick vi bland annat klämma och känna på en del spännande nyheter för våren 2017. Arc’teryx är kända för innovation inom outdoor, och för 2017 har man vänt uppmärksamheten från skor och kängor till ryggsäckar. På bilderna ser du Bora AR som är Arc’teryx nya premiumryggsäck. Den kommer med ett nytt, unikt bärsystem som erbjuder ännu mer rörlighet och komfort. RotoGlide, som Arc’teryx kallar det, placerar höftbältet längs ett spår i bakpanelen som gör att det kan röra sig upp och ner. Detta gör att hela ryggsäcken följer dina rörelser på ett helt fantastiskt sätt, vilket märks speciellt när du vandrar i kuperad terräng. Axelbanden har så kallad ”Gridlock”, vilket gör att de kan justeras i både bredd och längd för optimal passform. Det finns nog inget annat varumärke på marknaden i dag som kan matcha denna nivå av anpassning. Dessutom använder Arc’teryx ett robust, vattentätt tyg längs toppen och framsidan av säcken som gör den mycket väderbeständig.

Arcteryx_Bora_AR_ryggsäck

Bora AR 63 liters väger ca 2300 gram så det är inte en säck för ultralätt vandring. Det är heller inte en ryggsäck för dig med tajt budget då den största säcken kostar runt 5000 kr i butik. Hur som helst är det en riktigt välbyggd ryggsäck som sitter fantastiskt skönt på ryggen.

Arcteryx_Showroom

Mvh Peter

Dela detta
  • 27
    Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>