Föreläsning och vandring i Åkullas bokskogar

Vandring_foredrag_Peter_Persson

Ett par bilder från helgens vandringsevent vid Ästad Gård i Åkullas bokskogar. Eventet anordnas av Outmeals, leverantör av Blå Bands frystorkade mat och mjukkonserver.
Detta var tredje året i rad som jag var inbjuden för att hålla föredrag om mina äventyr.

Outmeals vårvandring är ett 3 dagars långt äventyr där du får chansen att både vandra i härliga bokskogar, lyssna på äventyrare, bli serverad god mat och mycket mycket mer. Själva vandringen är på strax under 40 km som vandras under 2 dagar. En härlig dos av motion, natur och gemenskap.

Åkulla bokskogar är ett femtio kvadratkilometer stort naturområde som ligger i det inre av Halland i den triangel som Varberg, Falkenberg och Ullared bildar. Inom området finns ett tjugotal sjöar och flera naturreservat. I dag anses det vara ett av Sveriges främsta bokskogsområden med tanke på den rikedom av ovanliga och hotade arter som finns där.

Sugen på att delta nästa år?
Då ska du läsa mer på Outmeals hemsida >>

DSC5042-3

Dela detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>